ASSOCIACIONS DE XIRIVELLA

Formació associativa

OFERTA FORMATIVA

A través de l'oferta formativa pretenem oferir eines per a millorar las competències, coneixements i habilitats dels equips associatius.

Tota la formació és gratuïta, està dirigida a les persones amb responsabilitats en l'associació (Junta Directiva), equip tècnic i persones sòcies de les entitats de Xirivella

El Servei de Participació Ciutadana treballa per a adaptar-se a la realitat associativa de Xirivella i les seues necessitats, oferint diferents recursos formatius (tallers, monogràfics, i sessions d'assessorament individualitzat) relacionats amb l'elaboració de projectes, el règimen legal i fiscalitat, la digitalització i tramitació electrònica, la comunicació, etc.

Las associacions poden dirigir-se al Servei de participació Ciutadana per a sol·licitar formació específica o proposar la realització de cursos i tallers.

FORMACIÓ OFERIDA

Formació oferida pel Servei de Participació ciutadana enguany:

  • Curs sobre Realització i control de projectes i activitats
  • Curs: Incrementar la base social i la participació.
  • Curs: Règim Legal. Aspectes fiscals
  • Taller sobre sol·licitud i justificació de subvencions
  • Tutorització per a l'ús d'eines TIC en associacions
  • Jornada Associa't: "El paper de les associacions a la Xirivella 2030"

 

ALTRES RECURSOS FORMATIUS:

GUIA FORMATIVA per a associacions (GVA Participa)

QUINA FORMACIÓ NECESSITA LA VOSTRA ASSOCIACIÓ?

Volem conéixer els vostres interessos i necessitats per a elaborar un pla formatiu que s'ajuste a les vostres inquietuds. Podeu proposar els cursos i temes que us interessen en el Servei de Participació Ciutadana: participacio@xirivella.es - Tel. 963135050 - ext. 3303